Passersystem

För företag, BRF och flerfamiljshus

I över 25 år har vi installerat passersystem från marknadsledande leverantörer som Axema, Parakey, Axessa, RCO, Aptus och Accessy. Alltifrån enklare kodlås till mer avancerade system med porttelefoner, postboxar och smarta bokningssystem. Vi ligger även i framkant när det gäller mobil access, vilket betyder att du enkelt och säkert kan låsa upp dina dörrar med hjälp av din smartphone!


Passersystem för företag, BRF och flerfamiljshus i Stockholm samt Mälardalen

Det är många som rör sig i en BRF, ett företag eller flerfamiljshus – inte enbart boende utan även besökare, lokalvårdare, hantverkare, brevbärare och diverse budföretag. Det sistnämnda ökar som bekant och då kan det vara skönt att på ett enkelt sätt kunna släppa in de som ska besöka fastigheten och låta obehöriga stanna kvar på utsidan.

Med ett passersystem från Säkerhetsgruppen administrerar du enkelt ditt system och vilka som ska ha tillträde till fastigheten på utsatta tider. Våra passersystem kan kompletteras med bland annat porttelefon, tvättstugebokning, digitala postboxar och fjärrkontroller för exempelvis garageinfarter, självklart med taggar/blippar.

Vi erbjuder passersystem från ledande leverantörer.
Öppna dörrarna med din Smartphone.

Lås upp dörrarna med din Smartphone istället för vanliga nycklar

Utvecklingen av mobila nycklar går snabbt framåt och vi erbjuder lösningar från ledande leverantörer som Parakey samt Accessy. Enkelt sammanfattat så öppnar du dörren med din smartphone istället för nycklar och brickor.

Vi kan antingen installera en eller flera styrboxar, eller digitala lås i fastigheten – som sedan kopplas till Parakey där du enkelt hanterar systemet i ett modern webbgränssnitt och via Parakeys App.

Du kan också komplettera ditt befintliga system med en API som fungerar mot flertalet olika passersystem. Detta förenklar åtkomsten till fastigheten för hantverkare, fastighetsskötare, lokalvårdare och hemtjänst. Systemet administreras i Accessys webbgränssnitt där du kan skicka digitala nycklar till de personer som ska ha tillgång till din fastighet. Är det någon som inte längre ska ha behörighet? Då är behörigheten otroligt enkel att ta bort.

Porttelefoner för alla typer av fastigheter

Med porttelefoner kan du enkelt släppa in besökare via mobiltelefon, trådlös telefonenhet, eller en fast monterad svarsenhet – med eller utan video. Genom att ha låsta dörrar på dagtid och låta porttelefonen ringa upp till respektive anknytning, eller till en växeltelefonist, höjer du säkerheten på ditt företag, flerfamiljshus, eller i din BRF.

Din porttelefon kan vara trådbunden, trådlös, eller kommunicera via IP-telefoni. Integrationen kan ske direkt i ditt passersystem eller vara fristående.

Vi börjar med att gå igenom ditt behov, därefter väljer du det alternativ som passar dig bäst, sedan installerar vi porttelefonerna åt dig.

Porttelefoner för alla behov.
För företag, BRF och flerfamiljshus.

Digitala post- och fastighetsboxar som är anslutna till ditt passersystem

Postboxar som är anslutna till passersystem blir ett allt vanligare inslag i flerbostadshus och vi erbjuder flera olika fabrikat och lösningar där det utöver rena postfack också går att integrera paketboxar.

Fastighetsboxarna placeras oftast i anslutning till entréer och boende som ska hämta post eller paket öppnar enkelt sitt fack med sin personliga passerbricka.

Fastighetsboxarna kan anpassas efter alla tänkbara behov och miljöer och erbjuds i ett stort antal färger och material.

Smarta informations och bokningstavlor som dina hyresgäster eller boende kommer älska

Med en eller flera bokningstavlor kan boende eller hyresgäster enkelt boka dina gemensamma lokaler som tvättstuga, festlokal, bastu samt konferensrum. Bokningen utförs på touchskärmen, via internet, eller app. På den inbokade tiden är det enbart den som bokat som har rättighet till lokalen.

I tvättstugan kan du med hjälp av avancerad maskinstyrning låta fler hushåll nyttja tvättstugan samtidigt. Via en app kan du även följa status på tvättmaskinerna och få ett meddelande när tvätten är klar. Detta är något dina boende kommer att älska!

På informationstavlan kan du på ett smidigt sätt informera boende om olika aktiviteter, städdagar, kommande renoveringar, möten, eller annat som inträffar i fastigheten.

Detta är något dina boende kommer att älska!
Kodlås för att utöka säkerheten.

Kodlås ända upp till låsklass 3

Vi installerar enskilda kodlås till lokaler som kontor, förråd, eller annan lokal där du önskar öka säkerheten. Det finns flera olika modeller att välja mellan och det är viktigt att du får den lösning som är bäst för just din fastighet, BRF eller lokal.

Vi erbjuder olika modeller av kodlås där du kan låsa upp lokalen med kod eller passerbricka. Du kommer även kunna lägga in tillfälliga koder för exempelvis hantverkare.

Flertalet av våra kodlås är idag godkända ända upp till låsklass 3. 

Kontakta oss för mer information!

Få kostnadsfri säkerhetsrådgivning

Har du frågor kring våra tjänster eller önskar få ett prisförslag? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig. Välkommen!