Inbrottslarm

För att skydda liv och egendom

Behöver du inbrottslarm till ditt företag, fastighet eller lokal? Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen som inte bara larmar när någon redan har tagit sig in, vi har erfarenheten som krävs för att hålla oönskade på utsidan.


Företagslarm

Vi är auktoriserad Securitas Direct Professional Partner och erbjuder behovsanpassade inbrottslarm till alla typer av företag och verksamheter, allt ifrån mindre trådlösa larmsystem med fotodetektorer och app-styrning till avancerade inbrottslarm för verksamheter med höga kravställningar där det krävs både certifierade produkter och leverantörer. 

Med 25 års erfarenhet av inbrottslarm kan vi erbjuda smarta och effektiva lösningar där vi integrerar säkerhet i olika nivåer som effektivt skyddar ditt företag.

Bygglarm med fria väktarutryckningar

Har du också problem med inbrott på din byggarbetsplats? Med ett inbrottslarm från Securitas Direct minimerar du risken för inbrott och slipper dyrbara avbrott i verksamheten.

Inbrottslarmet är uppkopplat till Securitas Direct och i avtalet ingår både utökad materialgaranti och kostnadsfria väktarutryckningar. Du kan också enkelt komplettera med intelligent kameraövervakning så att larmcentralen i realtid kan följa vad som händer på din byggarbetsplats och omedelbart sätta in rätt åtgärd.

Dimgenerator

Med en dimgenerator installerad minimerar du risken att en tjuv vid ett inbrott ska få med sig något av värde. Dekaler i all ära men om någon ändå väljer att göra inbrott så skyddas dina värden inom loppet av några sekunder av tät dimma som gör det näst intill omöjligt att ta sig fram i lokalen eller tillgripa något.

Dimgeneratorn kan antingen aktiveras av inbrottslarmet vid ett utlöst larm eller så kan Securitas Directs larmoperatörer aktivera dimgeneratorn efter att ha verifierat händelsen via uppkopplade kameror, vilket eliminerar falsklarm och ökar tryggheten för dina medarbetare.

Dimman är helt ofarlig för människor och djur och den orsakar ingen skada på din egendom.

Tryggt och enkelt

Kostnaden för att skydda ditt företag beror på många olika faktorer så som verksamhetens storlek, krav från försäkringsbolag och andra önskemål på utformning och fabrikat. Vi hjälper dig att höja säkerheten med inbrottslarm på ett tryggt, enkelt och prisvärt.

Vi erbjuder flexibla lösningar för din säkerhetsinvestering och många av våra kunder väljer idag någon form av finansiering, vanligtvis en s.k. funktionshyra där allt ingår, teknik, installation, tjänster, service samt vid behov även allriskförsäkring och personell bevakning.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Begär en offert

Boka kostnadsfri säkerhetsrådgivning

Har du frågor kring våra tjänster eller produkter? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig för kostnadsfri rådgivning.