Om Säkerhetsgruppen

Lär känna oss bättre

Ett av Mälardalens ledande säkerhetsföretag med bred kompetens som erbjuder företagsmarknaden moderna och tillförlitliga säkerhetssystem. Med 25 år i branschen och fler än 6 000 installerade säkerhetssystem vågar vi lova att vi har såväl kompetensen som produkterna för att tillgodose de allra tuffaste önskemål och krav.

Vi erbjuder projektering, installation och service av brand- och utrymningslarm, inbrottslarm, kameraövervakning och passersystem i hela Mälardalen. Vi har även ett brett kontaktnät som säkerställer att vi kan leverera rikstäckande lösningar.

Hög kvalitet, personligt engagemang och professionellt bemötande är något vi värderar högt och det tillsammans driftsäker och tillförlitlig teknik från marknadsledande leverantörer skapar mervärde och bygger vår grund för långsiktiga kundrelationer.


Certifierad anläggarfirma

Vi utför projektering, installation och service av säkerhetsanläggningar som omfattas av kravställning, kravställare kan exempelvis vara ett försäkringsbolag eller en myndighet. Oavsett kravställare så har vi rätt kompetens för att hjälpa dig.

Vi är certifierade av Svensk Certifiering Norden AB och det innebär att vår verksamhet kontrolleras löpande för att säkerställa att vi följer de regelverk, lagar, förordningar, normer och rutiner som krävs för att få vara certifierad anläggarfirma.

Vi är certifierade för installation av inbrottslarm enligt SSF 130 larmklass 2 samt brand- och utrymningslarm enligt SBF 110.

Securitas Direct Professional Partner

Vi är auktoriserad Securitas Direct Professional Partner vilket innebär att vi erbjuder marknadens bästa tjänster när det gäller centralanslutna inbrottslarm och intelligent kameraövervakning.

Vi erbjuder dessa tjänster till såväl företag som privatpersoner med högre krav på sin säkerhet, och som certifierad anläggarfirma kan vi installera säkerhetssystem som uppfyller högt ställda krav.


Ett engagerat säkerhetsföretag

“Vi säkerställer en hög kompetens genom fortlöpande utbildningar, såväl internt som externt. Vi har ett tätt samarbete med våra utvalda leverantörer och alla person- och företagscertifieringar sker via Svensk Certifiering Norden AB. Vår röda tråd märks i hela vår verksamhet och i allt vi gör, från såväl affärsidé till kvalitets- och miljöarbete och allra tydligast i vår vision att alltid ge dig som kund ett hundraprocentigt engagemang och bästa tänkbara service.”

– Mattias Hellström, VD

Varmt välkommen att kontakta oss!


Begär en offert

Boka kostnadsfri säkerhetsrådgivning

Har du frågor kring våra tjänster eller produkter? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig för kostnadsfri rådgivning.