Passersystem

Passersystem för företag och BRF

Säkerhetsgruppen tillhandahåller passersystem från marknadsledande leverantörer i Stockholm och Mälardalen. Med oss vid din sida kan du förvänta dig personlig service och ett helhetstänk kring hur olika säkerhetssystem samverkar med varandra i din fastighet.

Hos oss får du hjälp med helheten – allt från offert och planering, till installation och support.


Praktiska lösningar för företag, BRF och flerfamiljshus

Det är många som rör sig i din fastighet och det är viktigt att låta obehöriga hållas kvar på utsidan. Detta och mycket mer kan du enkelt uppnå genom att installera passersystem. Vi på Säkerhetsgruppen har specialkompetens inom passersystem och anpassar ditt system utifrån dina unika behov, krav och förutsättningar. Våra passersystem kan kompletteras med modern porttelfoni, kodlås, bokningssystem, digitala postboxar och fjärrkontroller för exempelvis garageinfarter.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få mer information kring hur vi kan utöka säkerheten i din fastighet med passersystem.

Vi erbjuder passersystem från ledande leverantörer.
Öppna dörrarna med din Smartphone.

Smarta mobila lösningar

Med våra intelligenta lösningar för mobil access kan du enkelt öppna dörrarna med din smartphone istället för att behöva använda nycklar och brickor. Vi kan antingen installera en eller flera styrboxar, eller digitala lås i fastigheten – som sedan kopplas till Parakey där du enkelt hanterar systemet i ett modern webbgränssnitt eller via app. Du kan även komplettera ditt system med en API som fungerar mot flertalet olika passersystem som i sin tur förenklar åtkomsten till fastigheten för hantverkare, fastighetsskötare, lokalvårdare och hemtjänst.

Ditt system administreras i ett användarvänligt webbgränssnitt där du enkelt kan skicka digitala nycklar till de personer som ska ha tillgång till din fastighet. Är det någon som inte längre ska ha behörighet? Då är behörigheten otroligt enkel att ta bort.

Porttelefoni

I BRF, flerfamiljshus och på företag blir det allt vanligare med porttelefoni och vi förstår varför. Med porttelefoner kan du enkelt släppa in besökare via din mobiltelefon, trådlösa telefonenhet eller en fast monterad svarsenhet – med eller utan video. Genom att ha låsta dörrar på dagtid och låta porttelefonen ringa upp till respektive anknytning, eller till en växeltelefonist, höjer du säkerheten i din fastighet.

Din porttelefon kan vara trådbunden, trådlös, eller kommunicera via IP-telefoni. Integrationen kan ske direkt i ditt passersystem eller vara fristående. Valet är ditt, vi har lösningen.

Porttelefoner för alla behov.
För företag, BRF och flerfamiljshus.

Digitala post- och fastighetsboxar

Postboxar som är anslutna till passersystem blir ett allt vanligare inslag i flerbostadshus. Vi erbjuder flertalet fabrikat och lösningar där det utöver rena postfack också går att integrera paketboxar. Fastighetsboxarna placeras oftast i anslutning till entréer där boende ska hämta post eller paket. De öppnar då enkelt sitt fack med sin personliga passerbricka. Fastighetsboxarna kan anpassas efter alla tänkbara behov och miljöer och erbjuds i många olika färger samt material.

Informations- och bokningstavlor

Med en eller flera bokningstavlor kan dina boende eller hyresgäster enkelt boka gemensamma lokaler som tvättstuga, festlokal, bastu och konferensrum. Bokningen utförs på touchskärmen, via internet eller app. På den inbokade tiden är det enbart den som bokat som har rättighet till att vistas i lokalen.

I tvättstugan kan du med hjälp av avancerad maskinstyrning låta fler hushåll nyttja tvättstugan samtidigt. Via en app kan du även följa status på tvättmaskinerna och få ett meddelande när tvätten är klar. Detta är något dina boende kommer att älska!

På informationstavlan kan du på ett smidigt sätt informera boende om olika aktiviteter, städdagar, kommande renoveringar, möten eller annat som inträffar i din fastighet.

Detta är något dina boende kommer att älska!
Kodlås för att utöka säkerheten.

Kodlås för företag och BRF

Vi installerar enskilda kodlås till lokaler som kontor, förråd eller annan lokal där du önskar öka säkerheten. Det finns flertalet modeller att välja mellan och vi hjälper dig hitta det kodlås som bäst passar dina behov. Med våra kodlås kommer du på ett smidigt sätt låsa upp lokalen med kod eller passerbricka. Du kommer även kunna lägga in tillfälliga koder för exempelvis hantverkare.

Flertalet av våra kodlås är idag godkända ända upp till låsklass 3. 

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Begär en offert

Boka kostnadsfri säkerhetsrådgivning

Har du frågor kring våra tjänster eller produkter? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig för kostnadsfri rådgivning.